Rondleiding door Woudrichem

Het stadgidsengilde van Woudrichem

Vijftien ervaren en zeer bevlogen vrijwilligers verzorgen in Woudrichem rondleidingen door de vesting. De meesten van hen zijn geboren en getogen in het vestingstadje.

Iedere rondleiding is uniek, want elke gids geeft zijn eigen, persoonlijke invulling aan de rondleiding. Uiteraard komen alle hoogtepunten van de stad aan bod, maar het thema verschilt per gids.

De gidsen vertellen graag over de monumentale panden, de relatie van Woudrichem tot de Hollandse Waterlinie, het verleden van de riviervisserij, de vestingwerken en de stads- en visrechten.

Wil je de toren beklimmen, het visserijmuseum bezoeken of de molen bezichtigen? Er zijn verschillende arrangementen mogelijk. En heb je speciale wensen, dan zorgt het Stadsgidsengilde voor een rondleiding op maat.

De rondleidingen moeten vooraf gereserveerd worden. Zie voor meer informatie en reserveringen de website van het Stadsgidsengilde Woudrichem.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram