Varen & Watersport

Wie Biesboschlinie zegt, zegt water. Het gebied rondom Woudrichem is omgeven door rivieren en doorspekt met stroompjes, kreken en vaarten: de ideale omgeving voor een dagje op het water.

Watersport

De Afgedamde Maas en niet te vergeten de Biesbosch zijn heerlijke plekken om te kano├źn of te suppen. Huur een kano, waterfiets, sup of hybride sloep en geniet van de prachtige natuur in en rond de Biesbosch op een van de vele kanoroutes of kajakroutes.

Kanoroutes in Biesbosch, de Noordwaard en Biesboschlinie

De Biesboschlinie verzamelde de leukste kanoroutes voor je. Er is voor elk wat wils: van beginner tot doorgewinterde peddelaar. Stel je liever je eigen route samen? Dat kan, met de knooppuntenroute door de Noordwaard.

Smaakt dat naar meer? Je vindt meer routes bij de verhuurder, op Kanoweb, bij Staatsbosbeheer of op de site van Nationaal Park De Biesbosch

Een dagje varen

Iets minder spieren gebruiken?
Vaar mee met een schipper, of huur een motorboot of fluisterboot en ga zelf op pad!

Er zijn verschillende schippers die je een heerlijke dag uit kunnen bezorgen; met of zonder picknick, voor een vaartocht vol cultuur en natuur.

Veerpont riveer

Veerpont

Een waterrijk gebied kan niet zonder veerponten. Er zijn verschillende veerdiensten, van voetveer en fietsveer tot autopont. Een actueel overzicht van alle veerdiensten en vaartijden vind je hier.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram