Actief eropuit

Actief eropuit in de Biesboschlinie

De Biesboschlinie, daar blijf je niet stilzitten. De regio bruist van de wandelpaden, fietsroutes en mogelijkheden voor watersport. Een fietsknooppunten-netwerk geeft je de mogelijkheid voor een fietstocht van iedere lengte. Ben je in voor een klein rondje wandelen, of ga je juist voor de lange afstand? Of trek je er liever op uit met de kano of fluisterboot? Waar je ook zin in hebt, in de Biesboschlinie kan het.

Dus pak je fiets, strik je veters en trek je zwemvest aan. Op pad!

Wandelen

Of je van stevig doorstappen houdt, of liever slentert over kronkelpaadjes, in en rond de gemeente Altena kan je je hart ophalen. Maak je graag een stadswandeling door Woudrichem? Liever de natuur in, in en rond de Biesbosch? Wij verzamelden de mooiste wandelroutes voor je.

Fietsen

In het mooie stukje Noord-Brabant dat we de Biesboschlinie noemen, liggen vele kilometers fietsroute verscholen. Het is dan ook geen toeval dat Marianne Vos dit gebied als thuisbasis heeft. Neem je eigen fiets mee, of huur een fiets bij een fietsverhuurder. Stap maar snel op, want het VVV verzamelde de mooiste tochten voor je.

Varen

Rivieren en kreekjes, stroompjes en vaarten, en niet te vergeten het getijdengebied van de Biesbosch; water is het stromende hart van dit gebied. Woudrichem is niet voor niets groot geworden door de visserij. Je kunt ook een bootje huren. Iedere verhuurder zal je graag voorzien van de mooiste vaarroutes en actuele informatie over het water.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram