Persbericht: Genieten van de winter in de Biesboschlinie

Persbericht

7 oktober 2021

De Biesboschlinie bruist ook in de winter met tal van activiteiten. Er is voor voor elk wat wils: van winterwandeling of rondleiding bij kaarslicht tot sfeervol winkelen voor de feestdagen. Alle activiteiten zijn verzameld in een handige wintergids. 

Winter in de Biesboschlinie
Van december tot en met februari heerst er winterrust in de Biesboschlinie. Maar dat betekent niet dat er niets te beleven is. Op Winter Wonder Woudrichem raakt iedereen in de stemming voor de feestdagen. Er zijn alle maanden winterwandelingen voor een frisse neus, muzikale voorstellingen op Kasteel Dussen en voor het ouderwetse winterse gevoel geeft de wasvrouw rondleidingen door Fort Altena.

Activiteiten in de Vestingdriehoek
Ook bij de buren in de Vestingdriehoek is de winter allesbehalve saai. Rondleidingen bij kaarslicht op Slot Loevestein of schaatsen bij het Gorcums Winterfestijn: genoeg te beleven voor een compleet weekendje weg met een bezoek aan alle vestingen.

De Wintergids
De Biesboschlinie is het thuis van eeuwenoud erfgoed en prachtige natuur. Het gebied beslaat de gemeente Altena met zijn 21 kernen, waaronder Woudrichem, en het zuidelijke deel van de Biesbosch. Er valt heel wat te genieten… ook in de winter. Daarom verzamelde VVV Biesboschlinie de activiteiten voor deze winter in een wintergids. De gids is vanaf eind november verkrijgbaar op toeristische plaatsen in de regio en digitaal via https://biesboschlinie.com/winter  


linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram