Ondernemer in de schijnwerper: Fort Bakkerskil

Wegdromen in een fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie

Aan de rand van Nationaal Park De Biesbosch ligt het meest zuidelijke fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Hier, op Fort Bakkerskil word je ondergedompeld in de tijd van toen met de luxe van nu.

Gastheer en gastvrouw Marco en Hanny runnen deze bijzondere B&B met passie en respect voor het zo bijzondere erfgoed. "In de B&B kun je altijd terecht. Omdat we zoveel mogelijk mensen van deze mooie locatie mee willen laten genieten, zijn we alle weekenden en in de zomermaanden dagelijks geopend voor een drankje en iets lekkers of een heerlijke lunch."

Het deels overdekte terras op het fortterein is de uitgelezen plek om even op verhaal te komen. Wil je de omgeving verkennen dan huur je hier een elektrische fiets. Aan de hand van een gratis fietsknooppuntenkaart  stippel je een zo een interessante route uit door de Biesboschlinie.

Slapen in het fort is een ware belevenis. Je overnacht bijvoorbeeld in de voormalige kruitkamer, de officierskamer of de ziekenboeg. Wie hier eenmaal een keer geweest is, blijft terugkomen!

Fort Bakkerskil
Kildijk 143, Nieuwendijk
Fortbakkerskil.nl

Fort Bakkerskil
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram