« All Events

Uniek Irish duo concert

2 May om 20:00

Een prachtige samenwerking tussen Chanting Lads uit Altena en Gramhara uit Waspik vormt een unieke Ierse avond in het Oude Kerkje in Sleeuwijk. Een avond met mooie ballades, gepassioneerde liederen, meezingen en vrolijk makende klanken.

De Chanting Lads, bestaande uit 5 mannen die allemaal iets met onze regio hebben, zingen Ierse en aan water gerelateerde songs. De nadruk ligt op een mooie harmonie in de vaak 3 stemmig gezongen liederen, en ballades. Soms a capella, soms met accordeon begeleiding, met een mix van lach tot ontroering.

Gramhara daarentegen heeft een keur aan instrumenten zoals o.a. accordeon, gitaar, banjo “Iers fluitje” viool en garçon. Alle 7 muzikanten kunnen ook vocaal goed uit de voeten. Het repertoire is Iers met af en toe een Schotse knipoog. De wortels van deze semi professionele groep liggen in Waspik.

Juist de combi van deze twee groepen maken de avond tot een unieke gebeurtenis. De geweldige akoestiek van het kerkje geeft daar een extra dimensie aan. Je kunt deze avond bijwonen door te mailen naar muziek@gramhara.nl.

Locatie: het Oude Kerkje, Kerkeinde 31 in Sleeuwijk
Kosten: € 10,- inclusief een kopje koffie of thee (alleen contant bij binnenkomst)

Details

Date:
2 May
Time:
20:00
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram