« All Events

Atelierroute Altena

5 October - 6 October

In het weekend van 5 en 6 oktober organiseert KunstinAltena de eerste Atelierroute in de gemeente Altena. Het is een vervolg op de kunstroutes zoals die in het verleden in de voormalige gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem werden georganiseerd.

KunstinAltena zet zich op deze manier in om kunst en cultuur in Altena voor iedereen die interesse heeft of nieuwsgierig is, toegankelijk te maken. Kunst als inspiratiebron voor iedereen en kunst om naar te kijken en van te genieten.

In totaal zetten 31 kunstenaars deze dagen de deuren van hun ateliers open voor iedereen die geïnteresseerd is in de kunst zoals die in de ateliers van kunstenaars in Altena gestalte krijgt. Daarbij gaat het om beeldende kunst: beeldhouwen, plastieken, schilderen, tekenen, keramiek, grafisch werk, papiercomposities, glas.

Tegelijk met de Atelierroute Altena 2024 vindt op zaterdag 5 oktober de derde Culturele Uitmarkt Altena in ’t Rondeel in Woudrichem plaats.

Meer informatie: https://www.kunstinaltena.nl/atelierroute-altena-2024/

Details

Start:
5 October
End:
6 October
Website:
https://www.kunstinaltena.nl/atelierroute-altena-2024/
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram