Fietsknooppunten in de Biesboschlinie

Tussen de rivieren Maas en Merwede ligt de Biesboschlinie, een eiland van rust tussen Holland en bourgondisch Brabant. De Biesboschlinie is weids, verstild en ruig en kenmerkt zich door de rijke variatie aan erfgoed. Je vindt er eeuwenoude boerderijen, kerken, molens en het meest zuidelijke deel van het grootste monument van Nederland: de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Mede door de rijke historie is het een fantastisch gebied om te fietsen, te wandelen en te varen. Door de centrale ligging biedt de streek een goede uitvalsbasis voor dagtrips naar bijvoorbeeld grote steden als Den Bosch, Utrecht of Breda. En wat te denken van een dagje Efteling of Kinderdijk. Wat je plannen ook zijn: voel je welkom! Hier begint jouw avontuur!

Je kunt een (elektrische) fiets huren bij verschillende verhuur-locaties. Neem contact op met de desbetreffende partij voor de beschikbaarheid en het huren van de fiets.

Activiteit: Fietsen

Afstand: 2km - 100km
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram