Fotowedstrijd Oude Hollandse Waterlinie

Het is 350 jaar geleden dat de Oude Hollandse Waterlinie succesvol werd ingezet tegen aanvallen van onder meer de Fransen. Dit jubileum wordt gevierd met allerlei evenementen en activiteiten langs de linie. Stichting Oude Hollandse Waterlinie organiseert in dit bijzondere jaar ook weer een fotowedstrijd.

Deze oudste en belangrijke waterlinie leent zich door haar ligging fantastisch voor allerlei vormen van recreatie zoals wandelen, fietsen en varen. Daarbij kun je in de gezellige centra van de vele fraaie vestingstadjes in onze linie heerlijk op een terrasje verpozen. Daarom is er voor het thema ‘Recreëren in de Oude Hollandse Waterlinie’ gekozen. Trek eropuit en vergeet je camera niet!

Hoe doe je mee en wat kun je winnen?

Het is een voorwaarde dat de foto is genomen in het gebied van de Oude Hollandse Waterlinie, van het Muiderslot in Muiden tot aan Slot Loevestein bij Gorinchem. In de gemeente Altena is Woudrichem onderdeel geweest van de Oude Hollandse Waterlinie. Wil je weten wat er nog meer allemaal tot dat gebied behoort? Kijk dan op de website. De ingezonden foto’s mogen niet ouder zijn dan twee jaar en verder is het van belang dat de digitale foto’s minimaal 1,5 MB groot zijn.

Er zijn mooie geldprijzen te winnen: de eerste prijs is maar liefst €150,-! Daarnaast is er ook nog een tweede prijs van €100,- en derde prijs van €50,-. Je hebt tot 1 oktober 2022 om maximaal drie (digitale) foto’s in te sturen. Dit kan per e-mail naar: contact@ohwl.nlDe info en voorwaarden lees je op de website.

Heel veel plezier en succes!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram