« Alle Evenementen

What the Dickens?

25 november 2021 om 20:00 - 22:30

'What the Dickens?' voert je terug naar de Victoriaanse tijd. Naar het verlangen om met de doden te spreken in spirituele séances vol onverklaarbare geestverschijningen, flakkerende kaarsen en dansende schaduwen!

Miss Havisham, de eeuwige bruid, is de gastvrouw, bijgestaan door haar alcohololistisch medium Mistress Gamp, en haar macabere adviseur Uriah Heep. Wie zal zij ontvangen en wie zal ongenood verschijnen…?

www.amsterdamchambertheatre.com

Chamber Classics, is een serie kamervoorstellingen over het leven en van bekende auteurs. Boeken zijn schatkamers waarin een rijkdom aan taal en gedachten bewaard worden. Maar hoe vaak komt het niet voor dat wij, na een plichtsgetrouwe of gedwongen blik op de bladzijdes, een boek dichtslaan en vergeten. Jarenlang blijft het onaangeroerd, de letters vervagen en de verhalen verbleken in onze herinnering. ACT blaast het stof van de boeken af om samen met het publiek verhalen uit de wereldliteratuur opnieuw te ontdekken.

Gegevens

Datum:
25 november 2021
Tijd:
20:00 - 22:30
Site:
www.kasteel-dussen.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram