« Alle Evenementen

Wandel langs Akkers van Altena tijdens Dutch Food Week

14 oktober

Van 7 t/m 14 oktober is de Dutch Food Week, de nationale week van ons eten in heel Nederland en Gemeente Altena doet hieraan mee. In onze gemeente hebben we boeren die met hart en ziel mooie producten maken.

Als VVV Biesboschlinie bieden wij ook routes aan die passen bij dit thema. Daarom vinden we het heel belangrijk om ook met een wandelroute aan te haken bij Dutch Food Week Altena. We willen dat de wandeling een beleving wordt die alle zintuigen voedt. Daarom brengen we Unesco Werelderfgoed en streekproducten bij elkaar. Laat je onderweg verrassen door de Akkers van Altena, lokale producten langs de route, een vestingstad, bunkers en een Fort uit de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Zaterdag 14 oktober: wandelroute van Woudrichem naar Fort Altena. De route is 8 kilometer en vertrekken kan op ieder tijdstip. Bij Fort Altena staat een treintje voor je klaar. Die brengt je terug naar Woudrichem. Let wel op de vertrektijden van het treintje terug, anders is het 16 kilometer wandelen om ook weer terug te komen via dezelfde weg. De route en activiteiten onderweg vind je hier.

Gegevens

Datum:
14 oktober
Site:
https://biesboschlinie.com/wandelroute-dfwa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram