« Alle

Struintocht voor kinderen in het Munnikenland - Loevestein

14 augustus 2019 om 14:00 - 16:00

Op zoek naar een leuk uitje in de zomervakantie ? Kom dan mee struinen in het Munnikenland! Buiten de paden in het ruige Munnikenland rond Slot Loevestein kom je de meest onverwachte dingen tegen. De gidsen van Staatsbosbeheer laten de kinderen beleven hoe leuk het is langs de rivier. Ze mogen speuren naar dierensporen, veertjes, stenen en schelpen zoeken of kleine bloemetjes en beestjes bekijken door een loepje. Ook kunnen ze in bomen klimmen, stampen door het water of de grote grazers (Konikpaarden en Rode Geuzen) bespieden.

 

Informatie

Staatsbosbeheer organiseert deze struintocht voor kinderen [ vanaf 4]  jaar op woensdag 14 augustusDe struintocht begint om 14.00 uur en duurt ongeveer 2 uur. De struintocht start in de vesting van Slot Loevestein. De kosten zijn €3,- voor kinderen en €5,- voor volwassenen. Betalen doe je bij de kassa van Slot Loevestein. Houd er rekening mee dat het ongeveer 10 minuten lopen is vanaf de parkeerplaats naar het kasteel. Het adres is Loevestein 1 in Poederoijen.

Trek kleding aan die vies mag worden en vergeet ook de laarzen niet. Honden mogen mee, maar alleen als ze zijn aangelijnd en goed luisteren. Het terrein is niet geschikt voor kinderwagens.

 

Aanmelden is niet nodig. Meer informatie en nog meer geplande struintochten zijn te vinden op www.staatsbosbeheer.nl/expeditieloevestein

Gegevens

Datum:
14 augustus 2019
Tijd:
14:00 - 16:00
Website:
www.staatsbosbeheer.nl/expeditieloevestein
search linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram