« Alle Evenementen

Sorry Man CD presentatie Roes & Support: DOSKO

30 oktober 2021 om 20:30

Soms zijn er van die zekerheidjes in het leven. Kabinetsformaties die tot in de eeuwigheid duren, gezeik over het Nederlandse weer en pepernoten die in de supermarktschappen liggen terwijl de mussen nog hardgekookt van het dak lazeren bijvoorbeeld. Nog een goed voorbeeld: als Rave van Fortuin op bezoek komt, dan is het Feest met een kapitale F. Gegarandeerd. Alle keren dat dit bonte gezelschap een bezoekje bracht aan Xinix lieten zij een complete chaos achter. En dat allemaal met een even simpele als onverwoestbare formule: een groep doorgewinterde schijvenwentelaars, een draaischijf op het podium en ieder kwartier een compleet nieuw genre muziek. Als de ene raddraaier bijvoorbeeld nog bezig is met een zwoele mix van sensuele R&B-klassiekers staat de volgende alweer keer met een pompende lijst botsautokneiters. Om maar wat te noemen.

Kort samengevat: dit is zo’n feestje waar je al zo’n anderhalf coronajaar naar snakt. En op 23 oktober is het zover. Tip: koop een kaartje, want dit gekkenhuis is al regelmatig uitverkocht geweest.

Gegevens

Datum:
30 oktober 2021
Tijd:
20:30
Site:
www.xinix.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram