« Alle Evenementen

600 jaar Biesbosch

16 april 2022

Vier Pasen dit jaar op het water! Komend Paasweekend organiseert Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw het evenement '600 jaar Biesbosch', een Paasbrunch én een Nature Dinner Cruise.

In verband met de viering van 600 jaar Biesbosch organiseren we het evenement: 'Verdronken-land, Herwonnen!'.
Maak in het Paasweekend van 16 en 17 april al varend en wandelend kennis met wat zich in de vroegere jaren afspeelde in de Biesbosch, aan de hand van 3 culturele thema's: landbouw/griendcultuur, visserij en scheepsvaart. U kunt aan boord stappen in Drimmelen, en wordt daarna afgezet in de Biesbosch. Hier kunt u zo lang als u wilt verblijven en genieten van de tentoonstellingen, exposities, rondleidingen, presentaties en meer!
Paasbrunch rondvaart
Natuurlijk kan een brunch niet ontbreken met Pasen! Om 11:30 of 12:30 vertrekken we voor een twee uur durende tocht. Geniet samen met familie en/of vrienden van een heerlijk brunch buffet, en natuurlijk prachtig Nationaal Park de Biesbosch.
Nature Dinner Cruise
Ook de Nature Dinner Cruise wordt met Pasen gevaren. Op eerste en tweede Paasdag wordt u om 16:00 aan boord verwacht voor een drie uur durende tocht. De kok nodigt u en uw gezelschap uit voor het buffet waar aan alle smaken en wensen is gedacht. Als afsluiting van de tocht serveren we natuurlijk ook nog een dessert.

Gegevens

Datum:
16 april 2022
Serie:
Site:
https://zilvermeeuw.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram