« Alle Evenementen

Pontjesdagen

6 mei - 7 mei

Tijdens de Pontjesdagen kun je een weekend lang, op de fiets of te voet, zigzaggend je eigen route uitstippelen door het gebied van Woudrichem tot aan Wijchen met een van de 13 deelnemende voet- en fietspontjes.

Recreatieve voet- en fietspontjes
De vele recreatieve voet- en fietspontjes nemen een centrale plek in tijdens deze Pontjesdagen. Over een traject van zo’n 90 kilometer kun je zelf een route kiezen, door Gelderland en Brabant. Bezoek mooie pareltjes langs de Maas zoals vestingstadjes Woudrichem, Heusden, Batenburg, Ravenstein en Megen en ’s-Hertogenbosch en Oss. Daarnaast vind je er tal van authentieke Maasdorpjes en verschillende watersport- en natuurgebieden direct aan de Maas maar ook bos-, heide- en duingebieden iets verder van het water.

Overtocht met een speciaal tarief
Bezoekers die op deze dagen gebruik maken van de pontjes betalen slechts €0,50 per overtocht. De deelnemende ondernemers zorgen voor aantrekkelijke rustplekken en een aantal van hen spelen sympathiek in op dit evenement en bieden wat extra’s waarmee de beleving dat weekend in dit bijzondere gebied nog mooier wordt.

Blijf op de hoogte via de website of volg de Facebookpagina. Download hier de folder van Boven 't gat of klik op onderstaande afbeelding.

Gegevens

Begin:
6 mei
Einde:
7 mei
Site:
www.pontjesdagen.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram