« Alle Evenementen

Optreden Quartet Quinetique bij Biesboschmuseum

9 juli 2022 om 20:00 - 23:00

De stichting Deltaconcerten organiseert op het Biesbosch MuseumEiland, in samenwerking met het Biesbosch Museum, een concert dat je een unieke, muzikale natuurbeleving zal geven. Op het terras van het Biesbosch MuseumEiland treedt Quartet Quinetique op. Zij hebben een programma geschreven speciaal voor de zonsondergang. Op deze plek met uitzicht op de prachtige Biesbosch begeleidt het strijkkwartet de zon tijdens het zakken. De verschillende stukken zijn op zo’n manier gecomponeerd dat ze tot op de minuut aansluiten bij de verschillende schakeringen van de zonsondergang.

Programma
De avond start met Nico van Lent, professioneel verhalenverteller. Vervolgens kan iedereen het Biesbosch Museum bezoeken, waar momenteel een tentoonstelling is over 600 jaar Elisabethsvloed, de kracht van het water. Het museumcafé is open om drankjes te halen. Om 21.40 uur, een kwartier voor de zon gaat zakken, begint het concert, dat ongeveer een uur duurt.

Tijd: 20.30 – 22.40 uur (inloop, Museumcafé Biesonder open vanaf 20.00 uur)
Plaats: Biesbosch MuseumEiland, Hilweg 2, 4251 MR Werkendam

Gegevens

Datum:
9 juli 2022
Tijd:
20:00 - 23:00
Site:
https://www.deltaconcerten.nl/zonsondergangsconcert_biesbosch/
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram