« Alle

Kerstdinnershow!

14 december 2019 om 18:00 - 22:00

NIEUWENDIJK - Rond de kersttijd, de periode van gezelligheid, feest en samenzijn wordt Dorpshuis Tavenu op zaterdag 14 december omgetoverd tot een sfeervolle concertzaal voor een ultieme muzikale én gastronomische kerstbeleving.

Het muzikale gedeelte zal verzorgd worden door Fanfare O.N.S. o.l.v. Anneke Konings-Kros. Als gastsolist is zanger/gitarist Hans Willem van Kakerken aangetrokken om kerstnummers als Santa Claus is coming to town en Frosty the Snowman te komen zingen.

Het gastronomische gedeelte van deze avond neemt de beheerder van Tavenu -en niet toevalligerswijs de man van de dirigent- Vincent Konings, voor zijn rekening. Hij serveert deze avond een heerlijk 5-gangendiner. Deze unieke samenwerking belooft een fantastische Kerstdinnershow op te leveren!

Ervaar samen met uw vrienden, familie, collega’s en geliefden deze Kerstdinnershow waarbij u tegelijkertijd kunt genieten van mooie kerstmuziek en heerlijk eten!

De avond begint om 18.00 uur en het 5-gangendiner kost € 39,50 p.p. (excl. drankjes).

Opgeven voor 7 december in Dorpshuis Tavenu of via vjmkonings@hotmail.com of 0624469967.

Contactinformatie:

Locatie:Nieuwendijk
Organisator:Dorpshuis Tavenu i.s.m. Fanfare O.N.S.
Telefoonnummer:0621887158
Email:konings-kros@planet.nl
Website:http://www.dorpshuistavenu.nl

Gegevens

Datum:
14 december 2019
Tijd:
18:00 - 22:00
search linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram