« Alle

Kerst in De Biesbosch

14 december 2019

BIESBOSCH - Ook dit jaar zijn er weer Kerstvieringen in de Biesbosch. Wilt u eens een sfeervolle Kerst beleven, meld je dan nu aan. Ver van alle lawaai van deze wereld, ver van al het jachten en jagen is er midden in de Biesbosch een plekje waar in alle rust een Kerst bijeenkomst wordt gevierd. Met accordeonisten die een koor begeleiden worden kerstliederen gezongen. Er zijn korte toespraakjes, kerstverhalen en overdenkingen en een kleine tocht naar een heuse Kerststal.

Stichting de Zwarte Schuur organiseert deze tochten al jaren. Je kan je inschrijven voor een middagviering of de speciale avondviering. In de middag en avondviering beleef je de ultieme stilte en schone pracht van de Biesbosch.

De Zwarte Schuur op polder de Lepelaar is alleen maar te bereiken over het water. De afvaarten van de Zilvermeeuw in Drimmelen zijn op zaterdag 14 december om:
14.00 uur
18.00 uur

Informatie en opgave bij F. Peeters 06 11054190 en W.Jansen. 0641843251

Door mond tot mondreclame is de avondvaart van 18.00 uur al voor een gedeelte uitverkocht. Door een aanpassing van de Zwarte Schuur is er iets meer capaciteit, maar stel je zelf niet teleur en bel vandaag nog voor dit unieke evenement. De stilte, de Biesbosch in wintertooi, de ambiance van de Zwarte Schuur, kerstliederen gezongen door een mooi koor met accordeon muziek. Reageer nú als je een echte sfeervolle Kerstviering wil beleven.

Stichting de Zwarte Schuur

Contactinformatie:

Organisator: Stichting De Zwarte Schuur

Gegevens

Datum:
14 december 2019
search linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram