« Alle Evenementen

Jaarmarkt Aalburg 2023

17 juni om 10:00 - 21:00

De jaarmarkt in Wijk en Aalburg wordt weer gehouden op de gebruikelijke zaterdag voor Vaderdag. Namelijk zaterdag 17 juni 2023.

Alle activiteiten vinden plaats in en om het winkelcentrum aan de Markt en De Galerij. Als vanouds is er weer een rommelmarkt waar veel mensen op afkomen. Op de Warenmarkt met ruim 100 deelnemende marktkooplui, bedrijven, stichtingen en diverse andere met ruim 80 kramen en 215 meter aan grondplaatsen, is er voor ieder wat wils.

Voor het eerst is er een volledig programma op het Horecaplein. Daar kun je nu de hele dag door genieten van optredens, muziek en een drankje aan de bar. Om 10 uur opent Oefening en Uitspanning de markt. Voor de kleine kinderen is er een leuk kindertheater. Vanaf 14 uur zal Feest DJ Aaike de middag en avond aan elkaar draaien met tussen de diverse optredens Marco Kommers, Willem de Jong, Kaaigezellig en Broer.

Gegevens

Datum:
17 juni
Tijd:
10:00 - 21:00
Site:
https://www.jaarmarktwijkenaalburg.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram