« Alle Evenementen

Fiets(puzzel)tocht voor jong en oud!

4 september 2021 om 09:30 - 16:00

(Her)ontdek de omgeving op je fiets. Trommel je vrienden op en schrijf je in!

Muziekvereniging Excelsior Genderen organiseert een fietstocht voor jong en oud. Er zijn twee verschillende routes uitgezet, zodat het voor iedereen goed te fietsen is.  Ben jij een ervaren fietser? Ga dan voor de route van ruim 40 km. Heb je zin in een fotopuzzeltocht? Ga dan voor de route van ongeveer 20 km.

Aanmelden
Je geeft je op door het formulier in te vullen op onze website www.muziekverenigingexcelsior.nl

Praktische informatie 
De kosten voor het fietsen van de route zijn voor volwassenen € 5,- p.p. en voor kinderen tussen de 3 en 12 jaar € 2,50 p.p. Je krijgt een goodiebag mee voor tijdens het fietsen.

Betalen doe je bij de start, je kunt alleen met contact geld betalen (dus niet pinnen). De gehele opbrengst gaat naar muziekvereniging Excelsior.

Start en finish
Je start in de ochtend vanaf het parkeerterrein aan de achterkant van ’t Dorpshuis te Genderen, Rondendans 10. Je kunt starten tussen 9.30 uur en 11.00 uur en je mag zelf bepalen hoe laat je start. Zorg er wel voor dat je uiterlijk om 16.00 uur terug bent. Beide routes starten bij ’t Dorpshuis en eindigen bij ’t Dorpshuis.
Onderweg staan wij met een kraampje waar je koffie, thee, limonade en iets lekkers kunt kopen. De lange route (ruim 40 km) komt langs verschillende lunchgelegenheden waar je kunt lunchen. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om zelf wat mee te nemen.

Dus, schrijf je in voor deze gezellige fietstocht en tot 4 september!

Gegevens

Datum:
4 september 2021
Tijd:
09:30 - 16:00
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram