« Alle Evenementen

Fietsexcursie Noordwaard

15 juli om 10:30 - 13:00

Bezoekers van de Biesbosch en het Biesbosch MuseumEiland kunnen zich inschrijven voor een fietsexcursie onder leiding van een Noordwaard-expert. Tijdens een korte presentatie en een fietstocht krijgen bezoekers alle ins en outs over het Ruimte voor de Rivieren project en de topnatuur die daar te vinden is.

De excursie start met een presentatie van twintig minuten in de filmzaal van het Biesboschmuseum. Daarna volgt een twee uur (19 km) durende fietstocht door het gebied. Onderweg vertelt de gids allerlei informatie waardoor bezoekers dit gebied nog beter leren waarderen.

Praktische informatie

Neem je eigen fiets mee, een verrekijker en drinken. Toegankelijk voor mensen met een fysieke beperking als je zelf kunt fietsen. De fietssnelheid is rustig. Honden toegestaan mits in fietsmand/fietskar.

Prijs: € 12.00 inclusief koffie/thee en wat lekkers + een filmpresentatie in de filmzaal van het museum. Als je het museum zelf wilt zien, dan is de entree ter plekke te voldoen (dit is geen onderdeel van de excursie).

Leeftijd: vanaf 12 jaar

Contact: Boswachter Cynthia van ’t Hoff via biesbosch@staatsbosbeheer.nl

Klik hier om een ticket te boeken.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram