« Alle Evenementen

Expositie Sovak

16 september om 10:30 - 15:00

Atelier Rietveld is een onderdeel van Sovak in Sleeuwijk, waar creativiteit centraal staat. Sovak is een organisatie voor mensen met een beperking.

In het Atelier worden met verschillende materialen en technieken schilderijen, schalen en beelden gemaakt. De kunstenaars die in het atelier werkzaam zijn, laten zich inspireren door kleuren, vormen, thema’s en andere kunstenaars. Ze maken daar vervolgens op hun eigen manier een mooi kunstwerk van. Op basis van behoud van eigen stijl, proberen we hun werk uitleen- en verkoopwaardig te maken.

Aan het atelier zijn ook een kunstuitleen, inlijsterij en winkel verbonden. Door deze activiteiten komen de kunstenaars in contact met klanten. Dit stimuleert hun gevoel van eigenwaarde en het bevordert de integratie in de omgeving.

In het kader van deze integratie zetten wij op 16 september onze deuren open voor een expositie met eigen en lokale kunstenaars. U kunt hier keramiek bewonderen van Lies Kersten. Kleiportretten van Desiree van de Wiel. Tijs Merckens laat zijn beelden zien. Schilderkunst in diverse stijlen van Cor Polak, Heleen de Lange en Lotte Steenbakkers. De kunstenaars van Atelier Rietveld zijn Suzan Visser en Lindert Kraaij.

U bent van harte welkom om deze werken te komen bezichtigen aan Munnikenland 122 te Sleeuwijk van 10:30-15:00 uur.

Gegevens

Datum:
16 september
Tijd:
10:30 - 15:00
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram