« Alle Evenementen

Expositie Inkt & Klei

10 december 2022 om 13:00 - 11 december 2022 om 17:00

In de vesting Woudrichem wordt een expositie van Inkt & Klei georganiseerd door Annelies Timmermans en Lies Kersten. Het laatste weekend van november en de eerste drie weekenden van december.  Zaterdag en zondag van 13 uur tot 17 uur aan de Hoogstraat 1 in de Vesting van Woudrichem.

Een kleine selectie van het werk zal te zien en te koop zijn in boekwinkel Tante Bethje Books & Co aan de Kerkstraat 24 in Woudrichem.

Annelies Timmermans maakt grafisch werk: het drukken van prenten, zowel figuratief als abstract. Zij werkt intuïtief. De afbeeldingen zijn zelden concreet. Dat roept soms vragen op wat spannend is voor de maker en kijker.

Lies Kersten maakt vooral gebruiksgoed zoals schalen, kommen en borden van keramiek. Zij werkt zowel met porselein als klei. Ze vindt het leuk als mensen er zelf ook van kunnen genieten. Niet alleen om naar te kijken, maar vooral ook om het te gebruiken.

De gastexposant is Merlijn van der Bruggen: een jongere die sinds kort de kunst van het fotograferen heeft ontdekt.

Belangstellenden zijn van harte welkom!

pastedGraphic.png

Gegevens

Begin:
10 december 2022 om 13:00
Einde:
11 december 2022 om 17:00
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram