« Alle

Eric Schoones speelt Satie, Debussy en Ravel - Een complexe vriendschap

15 oktober om 17:00 - 22:00

Eric Schoones speelt Satie, Debussy en Ravel - Een complexe vriendschap

Op donderdag 15 oktober klinkt er weer muziek in de  burgerzaal van kasteel Dussen: om 17.00 uur en om 20.00 uur neemt Eric Schoones plaats achter de vleugel en speelt werken van Satie, Dubussy en Ravel. Het belooft een prachtig concert te worden in de uitvoering van deze veelzijdige musicus.

Erik Satie was een visionair, een ongelooflijk origineel componist die zichzelf steeds vernieuwde. Hij werd gesteund én kritisch gevolgd door zijn veel beroemdere vrienden Claude Debussy en Maurice Ravel.
Musicoloog en pianist Eric Schoones, ook bekend als hoofredacteur van PIANIST, begeleider van diverse vocalisten en programmeur van Houdbare Noten, speelt geliefde pianomuziek van dit drietal en hun werken klinken nog steeds als een ontdekking.

Entree €12,- (Vriendenpas/CJP € 9,-). Contactloos betalen mogelijk in het kasteel. Reserveren via www.kasteel-dussen.nl.

www.ericschoones.nl

Gegevens

Datum:
15 oktober
Tijd:
17:00 - 22:00
Website:
www.kasteel-dussen.nl
search linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram