« Alle Evenementen

Ensuite door Beth & Flo

14 december om 20:00

Want we zijn in het beroemde café Le boeuf sur le toit, waar de artistieke avant-garde van die tijd elkaar ontmoette en inspireerde. Kom binnen! Drink, zing en lach met ons en laat je meeslepen door het broeierige sfeertje van deze variétébar waarin alles kan gebeuren. Stravinsky’s Sacre du printemps, Milhaud’s vrolijke Scaramouche, maar evengoed een jazzy uitvoering van Bach en een eerlijke performance van Smetana’s meeslepende Moldau – ze komen allemaal voorbij in dit concert.

Beth & Flo zijn twee klassiek geschoolde pianistes, die een brug slaan tussen de concertzaal en het theater. Klassieke muziek op hoog niveau gecombineerd met sprankelende liedjes en een flinke dosis humor!

Elsbet Remijn en Claudette Verhulst studeerden aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Zij verleggen de grenzen van het klassieke concert. In oktober 2020 stonden ze in de Finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival. De jury omschreef hen als “een veelbelovend cabaretduo dat klassieke muziek knap weet te combineren met prachtige scènes”.

Naast de concerten die zij geven, touren ze met een cabaretvoorstelling (natuurlijk bomvol klassieke muziek) door de theaters.

Locatie: Kasteel Dussen

Reserveren: https://kasteel-dussen.nl/activiteiten/reserveren/130374/ensuite-door-beth-flo/

Voorproefje: https://www.youtube.com/watch?v=JgYZgbO0i9c

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram