« Alle Evenementen

De Corte & Consorten

12 oktober om 20:00

'...... Ik zing de liedjes van mijn vader opdat deze niet vergeten worden .....'

Ernst de Corte - Zang en gitaar
In mijn jonge jaren vond ik die liedjes van mijn vader maar niks, tot aan de dag dat onze muzikale wegen elkaar kruisten. Er ging een wonderschone wereld voor mij open en mijn vader en ik kwamen dichter tot elkaar. Na mijn vaders' dood in 1996 is zijn muzikale nalatenschap zó belangrijk voor me geworden dat ik zijn liedjes ben gaan spelen en zingen. Wat fijn dat ik dat nu samen met Izak en Pieter mag doen!

Pieter Althuis - Bas
Ik herinner me nog goed dat ik als kind op het trapje naast de pick-up zat, en werd gegrepen door de prachtige harmonieën en melodieën van Jules de Corte. Deze muziek en zijn teksten zijn sindsdien altijd in mijn leven gebleven.

Blij als een kind was ik toen Ernst mij benaderde om met hem en Izak de muziek van zijn vader te spelen.

Izak Boom - Piano, Accordeon en nog veel meer instrumenten
Toen ik ongeveer 30 jaar oud was, hoorde ik voor het eerst de muziek van Jules. Tekst en muziek sloegen allebei in als een bom, het was nieuw en vertrouwd tegelijkertijd. Mijn liefde voor Jules oeuvre  is op geen enkele manier onderhevig aan slijtage. Wat voel ik mij bevoorrecht deze liefde te mogen delen en dit repertoire te mogen brengen samen met Ernst en Pieter!

Voorproefje: https://video.wixstatic.com/video/a8b414_d60f66c2ed524f1e84957e2c0e85d4bb/720p/mp4/file.mp4

Datum: donderdag 12 oktober om 20:00 uur.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram