« Alle Evenementen

Bierproeverij Woerkumer Bier Gilde

15 september 2022 om 19:30 - 22:00

Het Woerkumer Bier Gilde organiseert een proefavond in het Arsenaal. Deze keer met Ramses Snoei: één van Neerlands beste en meest eigenzinnige craftbier brouwers. Lang voordat I.P.A. bier hip werd, brouwde hij (inmiddels 25 jaar geleden) de eerste I.P.A. van Nederlandse bodem: “Den Dorstige Tijger”.Naast trendsetter is Ramses bovenal een gedreven en vakbekwaam brouwer die graag z’n inzichten en ervaringen met andere wil delen. Vandaar dat het gilde met gepaste trots samen met Ramses vijf van zijn bieren uitgebreid gaan proeven.

Waar: Het Arsenaal, Kerkstraat 41, 4285 BA in Woudrichem

Kosten en aanmelden: de proeverij bestaat uit 5 proef glazen, uitgebreide proefnotitie-formulier en is inclusief bittergarnituur. De kosten zijn € 18,50 per persoon en je kan je opgeven via info@woerkumerbiergilde.nl. Nadere informatie is te verkrijgen via 06-53206099.

Tijd: 20:00 uur (ruimte open vanaf 19.30 uur) en het duurt ongeveer tot 22.00 uur.

Iedere derde donderdag van de maand organiseert het Woerkumer Biergilde een speciaal bier proeverij. Het gilde bestaat uit echte bierliefhebbers en heeft geen winstoogmerk. Het biergilde richt zich ook op bierliefhebbers die graag kennis over bier wil vergaren, die kennis willen delen en die vooral samen willen proeven en genieten.

Gegevens

Datum:
15 september 2022
Tijd:
19:30 - 22:00
Site:
http://www.woerkumerbiergilde.online
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram