« Alle Evenementen

Bierproeverij Woerkumer Bier Gilde De Magistraat

19 januari om 20:00 - 22:00

Woerkumer Bier Gilde organiseert 7de proeverij

Het Woerkumer Bier Gilde organiseert een proefavond in Het Arsenaal. Op 19 januari komt brouwer Hans Anton Verschoor van Brouwerij De Magistraat’ uit Almkerk naar de vesting van Woudrichem. De Magistraat is sinds 2020 actief vanuit Almkerk, want daar staat de brouwerij: één van de mooiste microbrouwerijen van Nederland (althans, wat het gilde betreft). Brouwer en medeoprichter/-eigenaar Hans Anton Verschoor heeft inmiddels een breed scala bieren in de markt gezet. Het gaat zelfs zo goed met de brouwerij dat er serieuze plannen zijn voor een tweede brouwerij. Kortom; Hans Anton heeft een missie en komt er graag over praten én natuurlijk om z'n bieren te laten proeven.

Waar: Het Arsenaal (onder het Visserijmuseum in de vesting), Kerkstraat 41, 4285 BA in Woudrichem

Kosten en aanmelden: de proeverij bestaat uit 5 proef glazen, uitgebreide proefnotitie-formulier en is inclusief bittergarnituur. De kosten zijn € 19,50 per persoon en je kan je opgeven via info@woerkumerbiergilde.nl. Nadere informatie is te verkrijgen via 06-53206099.

Tijd: 20:00 uur (ruimte open vanaf 19.30 uur) en het duurt ongeveer tot 22.00 uur.

Iedere derde donderdag van de maand organiseert het Woerkumer Biergilde een speciaal bier proeverij. Het gilde bestaat uit echte bierliefhebbers en heeft geen winstoogmerk. Het biergilde richt zich ook op bierliefhebbers die graag kennis over bier wil vergaren, die kennis willen delen en die vooral samen willen proeven en genieten.

Gegevens

Datum:
19 januari
Tijd:
20:00 - 22:00
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram