« Alle Evenementen

Bierproeverij Woerkumer Bier Gilde

17 november 2022 om 19:30 - 22:00

Het Woerkumer Bier Gilde organiseert een proefavond in Het Arsenaal. Deze keer met Bjorn en Robbert van Brouwerij Broeder Liefde of kortweg 'BBL’ uit EttenLeur. Hun motto is 'Craftbeer from Brothers from different Mothers'. Ze mixen klassieke biersmaken met experimentele smaken van buitenaf. "Onze persoonlijke missie is het brouwen van bier dat net een tikkeltje anders is dan anders, maar zeker bier met een eigenzinnig karakter waar wij van houden en vooral te gek en smaakvol vinden."

Waar: Het Arsenaal, Kerkstraat 41, 4285 BA in Woudrichem

Kosten en aanmelden: de proeverij bestaat uit 5 proef glazen, uitgebreide proefnotitie-formulier en is inclusief bittergarnituur. De kosten zijn € 18,50 per persoon en je kan je opgeven via info@woerkumerbiergilde.nl. Nadere informatie is te verkrijgen via 06-53206099.

Tijd: 20:00 uur (ruimte open vanaf 19.30 uur) en het duurt ongeveer tot 22.00 uur.

Iedere derde donderdag van de maand organiseert het Woerkumer Biergilde een speciaal bier proeverij. Het gilde bestaat uit echte bierliefhebbers en heeft geen winstoogmerk. Het biergilde richt zich ook op bierliefhebbers die graag kennis over bier wil vergaren, die kennis willen delen en die vooral samen willen proeven en genieten.

Gegevens

Datum:
17 november 2022
Tijd:
19:30 - 22:00
Site:
http://www.woerkumerbiergilde.online
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram