Ervaar de zomeravond tijdens je vakantie!

 Staatsbosbeheer introduceert dit jaar 12 Buitengewone Belevenissen: elke maand zetten we een bijzonder natuurfenomeen centraal om zo iedereen uit te dagen de natuur in te gaan. Die fenomenen wil iedereen namelijk ooit in zijn of haar leven meegemaakt hebben én ze zijn gewoon om de hoek te beleven!

 Beleef een zwoele zomeravond langs de rivier in het ruige Munnikenland rond Slot Loevestein. Krekels tsjirpen en vogels zingen nog even hun avondlied voor de stilte invalt. Het land geurt heerlijk door alle bloeiende planten.  De gidsen van Staatsbosbeheer nemen je mee langs de rivier en laten zien hoe mooi het Munnikenland is. Ze vertellen je over de planten en dieren die hier voorkomen. En wie weet kom je nog oog in oog te staan met een konikpaard of een rode geus. Ervaar de sfeer van de zomer tijdens deze zomeravondstruintocht voor jong en oud. Aanmelden is verplicht via : https://www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/bommelerwaard/avondstruintocht-in-het-munnikenland

Het hele jaar door organiseert Staatsbosbeheer Buitengewone Belevenissen. De komende maanden volgen nog reeënbronst, monumenten, paddenstoelen, werken in de natuur en tenslotte in december de roep van de bosuil. Meer info hierover vind je op www.staatsbosbeheer.nl/gewoonbuiten.

Datum en tijd              vrijdag 16 augustus 19.00- 21.00 uur

Startpunt:                    Grote parkeerplaats Loevestein [Loevestein 1, 5307 TG Poederoijen]

Kosten:                        € 5 volwassenen, € 3 kinderen t/m 12 jaar

Boeken:                       Aanmelden verplicht. Reserveer je plek online

Meer info:          https://www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/bommelerwaard/avondstruintocht-in-het-munnikenland

Gegevens

Datum:
16 augustus 2019
Tijd:
19:00 - 21:00